Fijne acties en cadeaus voor jan & Alleman

Grand Café Alleman heeft een aantal zeer creatieve medewerkers rond lopen die klaar staan voor u. Zo bedenken wij dagelijks leuke acties en verkopen wij dagelijks vers gebakken koekjes. Onze dag-acties en voorbereidingen in de keuken worden dagelijks vastgelegd en kunnen ook gevolgd worden op Instagram of Facebook. Volg deze ook voor leuke win-acties.

Thuis een lekker hapje eten.

Afhalen ook mogelijk

Kipsaté met friet en salade. Liever de risotto? Of een lekkere carpaccio? Vanaf donderdag 7 april 2022 is het ook mogelijk om al onze gerechten van de kaart te bestellen voor thuis. Dit kan elke donderdag, vrijdag en zaterdag. De bestelling kunt u telefonisch doorgeven en op een eigen gekozen tijd afhalen.

Verwen iemand of jezelf!

NIEUW: “de Koekhoek”

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje of iets lekkers voor bij de koffie thuis? Dan kun je ook terecht bij ons. Wij hebben sinds januari voor in ons restaurant een koekhoek waar u alleen maar huisgemaakt lekkers vindt. Zo hebben wij heerlijke gevulde koeken en rondo’s. Maar ook saucijzenbroodjes, taarten, gebakjes en arretjes cake. Op facebook en Instagram vindt u het actuele aanbod. Iets lekkers gezien? Reserveer dan snel want op=op.

Iets te vieren?

Bestel bij ons je verjaardagstaart!

Bestel bij ons je taart (met of zonder foto) al vanaf €1.75 per persoon (vanaf 8personen). Wij hebben de keuze uit de volgende taart smaken:
– Slagroom.
– Chipolata.
– Chocomouse.
– Mocca.
En bestel je een lekkere taart in je verjaardag’s week? Dan krijg je van ons 10% korting.

Op zoek naar een leuke werkplek?

Aan de slag bij Grand Cafe Alleman

Wij hebben altijd plek en ruimte voor meer toppers. Heb jij een dagbestedingsindicatie, PGB of WLZ indicatie en lijkt het leuk om ons team te versterken. Neem dan contact op met Marianne van Valkengoed. Ook als je op zoek bent naar een leuke stage plek, zijn wij de place to be.