Fijne acties en cadeaus voor jan & Alleman

Grand Café Alleman heeft een aantal zeer creatieve medewerkers rond lopen die klaar staan voor u. Zo bedenken wij dagelijks leuke acties en verkopen wij dagelijks vers gebakken koekjes. Onze dag-acties en voorbereidingen in de keuken worden dagelijks vastgelegd en kunnen ook gevolgd worden op Instagram of Facebook. Volg deze ook voor leuke win-acties.

Originele cadeaus

Geschenkpakketten

Wij maken zelf leuke producten die met de horeca gerelateerd zijn. Uiteraard kunnen wij ook iets samenstellen naar persoonlijke voorkeur. Neem contact met ons op en we nemen graag de mogelijkheden met u door.

Verwen iemand of jezelf!

Gebak en chocolade

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje of iets lekkers voor bij de koffie thuis? Dan kun je ook terecht bij ons. Wij hebben diverse cadeauverpakkingen met lekkernijen. Leuk ingepakt en klaar om mee te nemen! Ook aan te vullen met een lekkere fleswijn of serie speciaal biertjes van Hert Bier.

Op zoek naar een leuke werkplek?

Aan de slag bij Grand Cafe Alleman

Wij hebben altijd plek en ruimte voor meer toppers. Heb jij een dagbestedingsindicatie, PGB of WLZ indicatie en lijkt het leuk om ons team te versterken. Neem dan contact op met Marianne van Valkengoed. Ook als je op zoek bent naar een leuke stage plek, zijn wij de place to be.