Fijne acties, cadeaus en lekkernijen voor jan & alleman

Grand Café Alleman is onderdeel van ’s Heeren Loo. Deze organisatie helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland.

Bijzondere doelgroep

Onze toppers aan het werk

In ons restaurant werken collega´s met een verstandelijke of lichamelijke beperking onder professionele begeleiding. Ze zijn werkzaam binnen de keuken, bar en bediening. Het directe contact met gasten vergroot het zelfvertrouwen en stimuleert het zelfstandig functioneren van de medewerkers.

Iets te vieren?

Buffet thuis of in het restaurant.

Heeft u binnenkort iets te vieren? Wij bieden een heerlijk buffet aan vanaf 20 personen tot een maximaal van 75 personen. Onze koks helpen bij het maken van de juiste keuze, wij hebben diverse soorten buffetten zoals; het stamppottenbuffet, het Italiaanse buffet en het wel bekende warm/koud buffet vanaf €17.50 p.p. Liever iets extra’s bij het buffet, of speciale dieetwensen? Alles kan bij Alleman. Als afsluiter hebben wij de keuze uit een heerlijke Omelet Sibérienne die wij helemaal zelf maken of een compleet dessert buffet.

Nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!